Ingridientai
- Majonezo – 50g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Petražolių – 5g
- Obuolių sidro acto – 5ml
- Svogūnų laiškų – 5g
- Tuno savo sultyse – 185g
- Konservuotų baltųjų pupelių – 200g
- Saulėgrąžų (kepintų) – 20g
Gaminimas
- Nusausintą tuną dedame į indą su išvirtomis pupelėmis, sudedame smulkintas petražoles ir svogūnų laiškus, išmaišome.
- Indelyje sumaišome majonezą, actą ir aliejų. Padažą sudedame į mišrainę, gerai išmaišome, įberiame druskos ir pipirų pagal skonį.
- Patiekiant mišrainę pabarstyti kepintomis saulėgrąžomis.
Parašykite komentarą