• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Viduržemio jūros orzo mišrainė

2010-04-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g virtų orzo makaronų
  • garbanotojo kopūsto lapai(galima keisti garbanotųjų salotų lapais)
  • 50-70g marinuotų saulėje džiovintų pomidorų
  • 100g feta sūrio
  • skardinė baltųjų pupelių
  • 0,5 svogūno
  • 1 a.š. raudonojo vyno acto
  • alyvuogių aliejus
  • druska ir pipirai

 

Gaminimas

  1. Keptuvėje paskrudiname susmulkintus svogūnus, sudedame į keptuvę pjaustytą garbanotąjį kopūstą (ar salotų lapus), pabarstome druska ir pipirais ir kepame dar 2 min.
  2. Daržoves iš keptuvės, pupeles ir marinuotus džiovintus saulėje pomidorus sudedame ant orzo makaronų ir sumaišome.
  3. Įpilame raudonojo vyno acto.
  4. Prieš patiekdami ant viršaus sudedame kubeliais pjaustytą feta sūrį.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, feta sūris, kopūstas, makaronai, mišrainė, pupelės, raudonojo vyno actas, salotos, saulėje džiovinti pomidorai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Brusketa su keptais vyšniniais pomidorais bei sūriu
Sekantis įrašas: Lazanija su vištiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt