Ingridientai
- 400g virtų orzo makaronų
- garbanotojo kopūsto lapai(galima keisti garbanotųjų salotų lapais)
- 50-70g marinuotų saulėje džiovintų pomidorų
- 100g feta sūrio
- skardinė baltųjų pupelių
- 0,5 svogūno
- 1 a.š. raudonojo vyno acto
- alyvuogių aliejus
- druska ir pipirai
Gaminimas
- Keptuvėje paskrudiname susmulkintus svogūnus, sudedame į keptuvę pjaustytą garbanotąjį kopūstą (ar salotų lapus), pabarstome druska ir pipirais ir kepame dar 2 min.
- Daržoves iš keptuvės, pupeles ir marinuotus džiovintus saulėje pomidorus sudedame ant orzo makaronų ir sumaišome.
- Įpilame raudonojo vyno acto.
- Prieš patiekdami ant viršaus sudedame kubeliais pjaustytą feta sūrį.
Parašykite komentarą