• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos salotos su baltaisiais ridikais (daikonais)

2011-07-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 vištienos krūtinėlės
  • 1 raudonas svogūnas
  • 1 baltasis ridikas
  • 200g salotų lapų
  • 4 v.š. aliejaus
  • 0,25 a.š. čili prieskonių
  • 0,25 a.š. cukraus
  • 2 v.š. acto
  • 1 skiltelė česnako
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Vištienos krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėmis ir dubenyje sumaišome su žiupsneliu druskos ir pipirų, čili prieskoniais bei smulkintu česnaku ir paliekame bent valandai šaldytuve.
Ridiką supjaustome arba sutarkuojame plonomis lazdelėmis.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
Dubenėlyje sumaišome actą, 2 šaukštus aliejaus, cukrų bei truputį druskos.
Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame vištienos juosteles, kurias kepame maždaug 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Iškeptą vištieną truputį atvėsiname.
Į lėkštę dedame plėšytų salotų lapų, ant lapų dedame keptos vištienos, tada užberiame ridiko lazdelių, svogūno pusžiedžių ir viską pašlakstome paruoštu acto-aliejaus padažu.
Vištienos salotas su baltaisiais ridikais (daikonais) patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: actas, aliejus, baltieji ridikai (daikonai), česnakas, čili pipiras, cukrus, salotos, svogūnai, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Marinuotos agurkų salotos su paprika bei svogūnais
Sekantis įrašas: Cukinijos salotos su kumpiu ir saulėgrąžu padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt