Ingridientai
- Majonezo – 40g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kalendrų – 50g
- Vištienos krūtinėlės – 500g
- Natūralaus jogurto – 100g
- Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
- Migdolo riešutų – 50g
- Vynuogių (tamsių) – 200g
Gaminimas
- Vištienos krūtinėlę išverdame.
- Į dubenį sudedame kubeliais pjaustytą vištieną.
- Vynuoges pjauname pusiau, išimame sėklas ir dedame kartu su vištiena.
- Ant salotų suberiame druską, karį, dedame kalendrą, migdolus ir viską išmaišome su jogurtu ir majonezu.
- Patiekiame su ciabata ar pita.
Parašykite komentarą