• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos sriuba su kalendra ir perlinėmis kruopomis

2011-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*350g jautienos
*150g perlinių kruopų
*150g kalendros
*1,2l sultinio
*1 v.š. sviesto
*1 v.š. miltų
*4 skiltelės česnako
*druska ir pipirai

Gaminimas

Jautieną supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į puodą su sultiniu. Verdame mėsą 15 minučių ir tada suberiame perplautas perlines kruopas, 1 a.š. druskos ir 0,25 a.š. pipirų. Verdame kruopas su mėsa 40 minučių (čia visas likęs sriubos gaminimo laikas)
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką. Po minutės beriame miltus, gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies. Pakeptus miltus su sviestu dedame į puodą su sriubą. Sudedame beveik visą smulkintą kalendrą ir baigiame virti.

Kategorijos:Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Pieniškos ir kruopų sriubos, Sriubos Tagged With: česnakas, jautiena, kalendra, mėsa, miltai, perlinės kruopos, sriuba, sultinys, sviestas

 

Panašūs receptai

Jautienos sriuba su špinatais ir lęšiais
Perlinių kruopų sriuba su pievagrybiais
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine

Previous Post: « Sumuštiniai su pievagrybiais
Sekantis įrašas: Actas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt