• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos sriuba su kalendra ir perlinėmis kruopomis

2011-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*350g jautienos
*150g perlinių kruopų
*150g kalendros
*1,2l sultinio
*1 v.š. sviesto
*1 v.š. miltų
*4 skiltelės česnako
*druska ir pipirai

Gaminimas

Jautieną supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į puodą su sultiniu. Verdame mėsą 15 minučių ir tada suberiame perplautas perlines kruopas, 1 a.š. druskos ir 0,25 a.š. pipirų. Verdame kruopas su mėsa 40 minučių (čia visas likęs sriubos gaminimo laikas)
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką. Po minutės beriame miltus, gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies. Pakeptus miltus su sviestu dedame į puodą su sriubą. Sudedame beveik visą smulkintą kalendrą ir baigiame virti.

Kategorijos:Mėsos sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Pieniškos ir kruopų sriubos, Sriubos Tagged With: česnakas, jautiena, kalendra, mėsa, miltai, perlinės kruopos, sriuba, sultinys, sviestas

 

Panašūs receptai

Jautienos sriuba su špinatais ir lęšiais
Perlinių kruopų sriuba su pievagrybiais
Mėsos kukulių sriuba
Mėsos kukulių sriuba

Previous Post: « Sumuštiniai su pievagrybiais
Sekantis įrašas: Actas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt