Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 40g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Pieno – 300ml
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Makaronų – 15g
- Daržovių rinkinio – 200g
- Fermentinis sūrio – 15g
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Bazilikų – 0.3 šaukštai
- Petražolių – 0.3 šaukštai
Gaminimas
- Makaronus patartina naudoti smulkius (raideles ir pan).
- Į puodą įpilame aliejaus 1 šaukštą ir sudedame česnaką bei svogūną.
- Pora minučių kepame, tada sudedame daržoves, makaronus, petražoles, baziliką ir čili pipiro prieskonius. Įberiame druskos ir pakepiname apie 1 minutę.
- Įpilame 250ml vandens ir verdame iki užvirimo. Supilame pieną ir dar kartą užviriname.
- Nuimame nuo ugnies ir sudedame sūrį, gerai išmaišome ir patiekiame.
Parašykite komentarą