• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pieniška vermišėlių sriuba su paprika

2011-02-10 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

*150g vermišėlių
*400ml vandens
*600ml pieno
*0,5 a.š. druskos
*2 v.š. sviesto
*pusė raudonos paprikos

Gaminimas

Puode užverdame vandenį ir sudedame vermišėlius, kuriuos verdame pagal nurodymus ant pakuotės.
Išvirus makaronams, supilame pieną, beriame druską ir ant silpnos ugnies verdame 5-7 minutes.
Keptuvėje įkaitiname sviestą ir sudedame labai smulkiai pjaustytą papriką, kurią kepame 3-4 minutes. Iškeptą papriką su sviestu dedame į puodą, išmaišome ir dar 2-3 minutes verdame sriubą ant vidutinės ugnies.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Pieniškos ir kruopų sriubos, Sriubos Tagged With: makaronai, paprika, pienas, sriuba, sviestas

 

Panašūs receptai

Škotiška sriuba „Cullen Skink“
Jautienos sriuba su špinatais ir lęšiais
Jautienos sriuba su kalendra ir perlinėmis kruopomis

Previous Post: « Kajuno prieskoniai
Sekantis įrašas: Silkė su kaparėliais ir agurkais »

Reader Interactions

Comments

  1. Aš

    2017-07-02 at 19:13

    Košė, o ne sriuba gaunasi gaminant pagal tokius nevykusius receptus, nors pieno 800ml pyliau.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt