• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Škotiška sriuba „Cullen Skink“

2012-03-01 by Kulinarė Palikti komentarą

„Cullen Skink“ – tai Škotiška tiršta pieniška sriuba su menke.

Ingridientai

*500g rūkytos menkės
*1 svogūnas
*1l pieno
*2 didelės bulvės
*2 v.š. sviesto
*1 lauro lapas
*40g petražolių
*pipirai

Gaminimas


Nulupame nuo menkės odą.
Svogūną smulkiai supjaustome.
Bulves nulkupame ir pjauname į kelias dalis.
Į puodą supilame pieną, sudedame menkę, ir lauro lapą. Verdame apie 4 minutes nuo užvirimo.
Išimame žuvį ir į puodą su pienu sudedame bulves, svogūnus ir viską verdame kol daržovės suminkštėja.
Išimame lauro lapą ir pieną su daržovėmis sutriname elektriniu smulkintuvu.
Dedame sriubą ant silpnos ugnies, sudedame smulkintas petražoles, nuo kaulų nuimtą žuvį, sviestą ir beriame pipirų ( ir druskos, jei reikia). Verdame ant silpnos ugnies dar keletą minučių ir patiekiame.

Kategorijos:Jūros gėrybių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Pieniškos ir kruopų sriubos, Sriubos Tagged With: lauro lapai, menkė, Patiekalai receptai, petražolė, pienas, sriuba, sviestas, svogūnai, vegetariški patiekalai, žuvis

 

Panašūs receptai

Kreminė moliuskų sriuba
Midijų sriuba
Midijų sriuba
Laksa su jūros gėrybėmis
Laksa su jūros gėrybėmis

Previous Post: « Kugelis čenakinėse (Agnės receptas)
Sekantis įrašas: Morkų pica pusryčiams »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt