• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tešloje kepta cukinija

2011-02-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*700g cukinijos
*2 kiaušiniai
*50ml pieno
*120g miltų
*druska ir pipirai
*1 a.š. česnako granulių
*aliejus

Gaminimas

Cukiniją supjaustome riekėmis, pabarstome druska, pipirais bei česnaku.
Dubenyje suplakame kiaušinį su pienu ir miltais (jei tešla labai skysta, tai beriame dar truputį miltų).
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir po vieną dedame tešloje pamirkytas cukinijos riekes. Kepame porą minučių, kol švelniai abi pusės apskrunda.
Tešloje keptą cukiniją patiekiame su majonezu.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, cukinijos, kiaušiniai, miltai, pienas

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Grybais įdarytos bulvės su šonine
Sekantis įrašas: Kaimiška bulvienė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt