• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri saldžiarūgštė silkė

2011-03-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*350g sūdytos silkės filė
*1 čili pipiras
*1 raudona paprika
*2,5 v.š. medaus arba cukraus
*4 v.š. balto vyno acto
*3 v.š. aliejaus
*1 a.š. krapų
*0,25 a.š. pipirų

Gaminimas

Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir dubenyje sumaišome su aliejumi, actu, medumi ir pipirais.
Čili pipirą ir papriką susmulkiname (papriką truputį didesniais gabaliukais nei čili pipirą) ir sudedame į dubenį su silke. Beriame krapus ir viską išmaišę marinuojame bent 12 valandų.
Patiekiame kaip užkandį.
Ši saldžiarūgštė silkė puikiai papuoš šventinį stalą.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, čili pipiras, krapai, medus, paprika, silkė, užkandis

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis
Kepti šprotai

Previous Post: « Cezario salotos su krevetėmis
Sekantis įrašas: Makaronai su špinatais ir migdolais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt