• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avokadų užtepėlė

2011-03-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 avokadai
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • 0,2 a.š. druskos
  • 50g parmezano sūrio
  • prancūziška duona

Gaminimas


Dubenyje šakute sutriname avokadus ir sumaišome su citrinų sultimis, druska, trintais česnakais ir puse parmezano sūrio. Paruoštą aptepą dedame ant riekėmis pjaustytos ir paskrudintos duonos ir pabarstome likusiu sūriu.
Ši avokadų užtepėlė puikiai tiks kaip užkandis prie vyno.

Kategorijos:Paštetai ir įvairūs aptepai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: avokadas, česnakas, citrina, duona, parmezano sūris

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
fetos ir morku pastetas
Fetos sūrio ir karamelizuotų morkų paštetas
Morkų aptepas (brusketa)

Previous Post: « Kiaulienos faršo kepsnys su salieru ir porų įdaru
Sekantis įrašas: Obuolių pyragas su desertiniu viskio padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt