• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvių užkandelė su lašiša

2011-04-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4 didelės bulvės
  • 150g-200g rūkytos lašišos
  • 30g laiškinio česnako (galima pakeisti svogūnų laiškais)
  • 2 a.š. kaparėlių
  • 3 v.š. riebios grietinės
  • 1 a.š. šviežių krapų
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Bulves nuplauname ir kartu su lupenomis išverdame. Atvėsusias bulves supjaustome griežinėliais 0,5cm storio).
Kaparėlius susmulkiname ir sudedame į dubenėlį. Kartu sudedame smulkintus laiškinius česnakus, krapus ir labai smulkiai supjaustytą rūkytą lašišą. Pilame citrinos sultis, beriame truputį druskos ir pipirų ir viską išmaišome su grietine.
Išdėliojame pjaustytas bulves ant lėkštės ir ant kiekvieno griežinėlio dedame po šaukštelį lašišos aptepo.
Prieš patiekdami šį užkandį bent 20 minučių palaikome šaldytuve.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: bulvės, citrina, grietinė, kaparėliai, krapai, laiškinis česnakas, lašiša

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais

Previous Post: « Aštrūs virtos vištienos kotletukai
Sekantis įrašas: Špinatais įdaryti vištienos kukuliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt