• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatais įdaryti vištienos kukuliai

2011-04-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 500g vištienos faršo
  • 3 skiltelės česnako
  • 400g špinatų
  • 150g fermentinio sūrio
  • 1 kiaušinis
  • 150g džiūvėsių
  • 1 mažas poras
  • 2 v.š. sviesto
  • 1 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Vištienos faršą sumaišome su smulkintu česnaku, kiaušiniu, džiūvėsiais, žiupsniu druskos ir pipirų.
Špinatus suplauname ir supjaustome.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą porą, kurį kepame vos porą minučių. Truputį suminkštėjus porui sudedame špinatus, kuriuos kepame dar 5 minutes. Iškeptas daržoves sudedame į dubenį ir atvėsiname.
Atvėsus špinatams ir porui į dubenį sutarkuojame fermentinį sūrį ir viską išmaišome.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Kepimo skardą ištepame aliejumi.
Imame saują vištienos faršo ir rankose suformuojame nedidelį blynelį, į kurio vidurį dedame špinatų ir sūrio įdaro. Sandariai užspaudžiame kukulių kraštus, kad įdaras neišbėgtų. Sudedame kukulius į skardą ir kepame orkaitėje 30-40 minučių.
Špinatais įdaryti vištienos kukulius patiekiame šiltus su sviesto padažu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, faršas, fermentinis sūris, kiaušiniai, kukuliai, poras, špinatai, sviestas, vištiena

 

Panašūs receptai

Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai

Previous Post: « Bulvių užkandelė su lašiša
Sekantis įrašas: Kepti svogūnų žiedai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt