Ingridientai
- 4 svogūnai
- 1 kiaušinis
- 150g miltų
- 50ml alaus
- 50ml vandens
- aliejus
- 0,25 a.š. čili prieskonių
- 0,25 a.š. džiovintų krapų
- druska ir piprai
Gaminimas
:
Svogūnus supjaustome žiedais ir išskirstome.
Dubenyje sumaišome miltus su kiaušiniu, alumi, vandeniu ir prieskoniais. Tešla turi gautis tiršta, tačiau pamažu bėganti nuo šaukšto.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi.
Merkiame svogūnų žiedus į tešlą ir dedame į keptuvę su aliejumi. Kepame žiedus po porą minučių iš abiejų pusių. Iškepus viską dedame ant rankšluostinio popieriaus, kad nubėgtų riebalai.
Keptus svogūnų žiedus patiekiame kaip užkandį prie alaus.
Parašykite komentarą