• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti svogūnų žiedai

2011-04-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4 svogūnai
  • 1 kiaušinis
  • 150g miltų
  • 50ml alaus
  • 50ml vandens
  • aliejus
  • 0,25 a.š. čili prieskonių
  • 0,25 a.š. džiovintų krapų
  • druska ir piprai

Gaminimas

:
Svogūnus supjaustome žiedais ir išskirstome.
Dubenyje sumaišome miltus su kiaušiniu, alumi, vandeniu ir prieskoniais. Tešla turi gautis tiršta, tačiau pamažu bėganti nuo šaukšto.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi.
Merkiame svogūnų žiedus į tešlą ir dedame į keptuvę su aliejumi. Kepame žiedus po porą minučių iš abiejų pusių. Iškepus viską dedame ant rankšluostinio popieriaus, kad nubėgtų riebalai.
Keptus svogūnų žiedus patiekiame kaip užkandį prie alaus.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: alus, čili pipiras, kiaušiniai, krapai, miltai, svogūnai, tešla

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Špinatais įdaryti vištienos kukuliai
Sekantis įrašas: Keptos dešrelės su šparagais perrištos šonine »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt