Ingridientai
*6 burokėliais
*100g ožkos sūrio (gali būti feta sūris)
*0,5 a.š. balzamiko acto
*druska ir pipirai
*1 v.š. aliejaus
Gaminimas
Burokėlius nulupame ir supjaustome 0,5cm riekėmis. Dubenyje burokėlius sumaišome su aliejumi ir žiupsneliu druskos. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame burokėlių riekes, kurias kepame apie 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus burokėlius atvėsiname.
Ožkos sūrį sumaišome su balzamiko actu, trupučiu druskos ir pipirų.
Imame atvėsusius burokėlius ir po 0,3 a.š. dedame ant riekės ir jas suvožiame (ne dagiau kaip po 6 riekes).
Prieš patiekdami burokėlių užkandį su ožkos sūriu palaikome jį 30 minučių šaldytuve.
Parašykite komentarą