• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Farširuoti kiaušiniais su šprotais

2010-12-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1 skardinė šprotų
*5 kiaušiniai
*pusė svogūno
*druska ir pipirai
*majonezas

Gaminimas

Nupilame aliejų nuo šprotų.
Kiaušinius išverdame, perpilame šaltu vandeniu ir atvėsiname. Atvėsintus kiaušinius nulupame ir pjauname pusiau. Išimame trynius, kuriuos dubenėlyje šakute sutriname kartu su šprotais. Beriame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą svogūną ir dar kartą išmaišome.
Šaukšteliu imame paruoštą įdarą ir dedame į baltymus.
Patiekdami į lėkštę dedame kiaušinus ir šaukštą majonezo šalia.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: kiaušiniai, šprotai, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Jautienos troškinys-stroganofas 2
Sekantis įrašas: Aštri kepta antis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt