Ingridientai
*1 kininis kopūstas
*3l vandens
*250g druskos
*450g baltojo ridiko
*3 v.š. tarkuoto imbiero
*12 skiltelių česnako
*3 v.š. čili prieskonių
*1 svogūnas
*200ml žuvies padažo
*50g svogūnų laiškų
Gaminimas
Šaltame vandenyje ištirpiname druską ir 6 valandoms pamerkiame kininį kopūstą (perpjautą pusiau). Išmirkusį kopūstą nusausiname.
Dubenėlyje sumaišome tarkuotą ridiką su likusiais smulkintais ingredientais. Paruoštu įdaru aptepame kiekvieną kininio kopūsto lapą iš vidaus ir kopūstą suspaudę surišame siūlu. Paliekame 12 valandų marinuotis prieskoniais kopūstą.
Įdarytą kininį kopūstą patiekiame kaip užkandį supjaustytą riekėmis ir persmeigtą smeigtukais.
Parašykite komentarą