• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Japoniški bulvių kroketai

2010-07-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Japoniški bulvių kroketai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 700g
  • Kvietinių miltų – 30g
  • Kiaulienos faršo – 200g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 30g
  • Svogūnų – 0.5vnt.
  • Kondensuoto pieno (nesaldintas) – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Susmulkiname svogūną ir keptuvėje su 1 v.š. aliejaus pakepame. Sudedame maltą mėsą ir kepame maišydami apie 5 minutes. Įberiame druskos ir pipirų.
  2. Nuskutame bulves ir perpjauname pusiau. Išverdame bulves, išvirtas nusausiname ir sutriname.
  3. Į bulvių masę pilame kondensuotą pieną, dedame maltą mėsą, įberiame druskos bei pipirų ir išminkome.
  4. Paliekame bulves su mėsa bent valandai vėsioje vietoje, kad atvėstų.
  5. Įkaitiname aliejų puode.
  6. Iš atvėsusios bulvių masės formuojame nedidelius kukuliukus ir apvoliojame miltuose, kiaušinyje bei džiūvėsiuose (tokia eilės tvarka). Tada apvoliotus kroketus dedame į verdantį aliejų. Kepame kelias minutes, kol švelniai paruduos iš visų pusių.
  7. Patiekiame su mėgiamu padažu: pomidorų, Vorčesterio ar kt.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, bulvės, džiūvėsiai, faršas, kiaušiniai, kondensuotas pienas, mėsa, miltai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis
Naminiai bulvių traškučiai
Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai

Previous Post: « Japoniškos bulvių salotos
Sekantis įrašas: Svieste kepti kopūstai su kiaušiniu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt