• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Japoniški bulvių kroketai

2010-07-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Japoniški bulvių kroketai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 700g
  • Kvietinių miltų – 30g
  • Kiaulienos faršo – 200g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 30g
  • Svogūnų – 0.5vnt.
  • Kondensuoto pieno (nesaldintas) – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Susmulkiname svogūną ir keptuvėje su 1 v.š. aliejaus pakepame. Sudedame maltą mėsą ir kepame maišydami apie 5 minutes. Įberiame druskos ir pipirų.
  2. Nuskutame bulves ir perpjauname pusiau. Išverdame bulves, išvirtas nusausiname ir sutriname.
  3. Į bulvių masę pilame kondensuotą pieną, dedame maltą mėsą, įberiame druskos bei pipirų ir išminkome.
  4. Paliekame bulves su mėsa bent valandai vėsioje vietoje, kad atvėstų.
  5. Įkaitiname aliejų puode.
  6. Iš atvėsusios bulvių masės formuojame nedidelius kukuliukus ir apvoliojame miltuose, kiaušinyje bei džiūvėsiuose (tokia eilės tvarka). Tada apvoliotus kroketus dedame į verdantį aliejų. Kepame kelias minutes, kol švelniai paruduos iš visų pusių.
  7. Patiekiame su mėgiamu padažu: pomidorų, Vorčesterio ar kt.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, bulvės, džiūvėsiai, faršas, kiaušiniai, kondensuotas pienas, mėsa, miltai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Naminiai bulvių traškučiai
Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai
Pikantiški bulvių šiaudeliai
Fri bulvytės su padažu

Previous Post: « Japoniškos bulvių salotos
Sekantis įrašas: Svieste kepti kopūstai su kiaušiniu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt