• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta duona su sūrio padažu

2010-08-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g šviesios duonos
  • 500ml aliejaus
  • druska
  • 5 skiltelės česnako
  • 100g fermentinio sūrio
  • 5 v.š. majonezo

Gaminimas

  1. Duonos riekes supjaustome juostelėmis.
  2. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame duonos juosteles. Kepame kol duona švelniai apskrunda. Nereiktų perkepti, nes duona taps kieta.
  3. Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su majonezu.
  4. Iškeptą duoną dedame į plastikinį maišelį, beriame druskos, sudedame susmulkintus (geriausiai tiktų įspausti česnakai) česnakus ir maišelyje sumaišome (geriausia pakratyti iš visų pusių, kad druska bei česnakas kuo tolygiau pasiskirstytų).
  5. Paruoštą duoną dedame į lėkštę ir užpilame majonezu su sūriu ir dedame į mikrobangų krosnelę 3 minutėms.
    Patiekti kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, duona, fermentinis sūris, majonezas, užkandis

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Grybų ir kiaušinių apkepas
Sekantis įrašas: Trapios tešlos receptas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt