• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trapios tešlos receptas

2010-08-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 80g
  • Kvietinių miltų – 220g
  • Margarino – 80g
  • Kiaušinių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Į miltus sudedame gabaliukais pjaustytą margariną ir rankomis jį ištriname miltuose.
  2. Kai nelieka didesnių margarino gabaliukų – sudedame grietinę, kiaušinį bei žiupsnelį druskos ir gerai išminkome.
  3. Minkome tol, kol tešla nebekimba prie rankų. Paruoštą tešlą dedame 10 minučių į šaldytuvą.
  4. Ši tešla puikus pagrindas mėsos pyragams, kibinams, trapiems sausainiams ir. t.t.

Kategorijos:Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: grietinė, kiaušiniai, margarinas, miltai, tešla

 

Panašūs receptai

Baltyminė duona be gliuteno
Baltyminė duona be gliuteno
Virtinukai su grybais
Virtinukai su grybais
Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru

Previous Post: « Kepta duona su sūrio padažu
Sekantis įrašas: Mėsos kukuliai su bulvėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt