• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptas lavašo užkandis

2011-02-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 lavašai
*3 v.š. tepamo lydyto sūrio
*50g svogūnų laiškų
*30g petražolių
*druska ir pipirai
*aliejus
*100g fermentinio sūrio

Gaminimas

:
Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus.
Lavašus aptepame lydytu sūriu, užbarstome smulkintus žalumynus, pabarstome druska ir pipirais. Ant žalumynų beriame tarkuotą sūrį ir suvyniojame. Suvyniotus lavašus dedame į keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių. Kai lavašai švelniai apskrunda – išimame.
Patiekdami supjaustome.
Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, lavašas, lydytas sūris, petražolė, svogūnų laiškai, užkandis

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Avienos sriuba su pomidorais ir kalendra
Sekantis įrašas: Ryžių plovas su žirneliais ir vištiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt