• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptų širdelių vėrinukai

2010-05-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptų širdelių vėrinukai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Vištų širdelių – 400g

Gaminimas

  1. Vištienos širdeles nuplauname ir dedame į puodą su verdančiu vandeniu. Verdame apie 45 minutes.
  2. Išvirtas širdeles nusausiname ir dedame į indą. Širdeles pabarstome druska bei pipirais. Įspaudžiame 4 česnako skilteles ir užbarstome čili pipiro prieskoniais (barstome pagal savo skonį) ir išmaišome. Virtas širdeles prieskoniuose marinuojame apie 30 minučių.
  3. Širdeles suveriame ant medinių, užkandžiams skirtų, ilgų pagaliukų (veriame po 3-5 širdeles). Vėrinukus dedame į įkaitintą keptuvę ir apskrudiname iš visų pusių.
  4. Tiktų patiekti su aštriu saldžiarūgščiu padažu.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: padažas, užkandis, vištos širdelės

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Kepti vištienos sparneliai
Sekantis įrašas: Citrininės kopūstų ir petražolių salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt