
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Vištų širdelių – 400g
Gaminimas
- Vištienos širdeles nuplauname ir dedame į puodą su verdančiu vandeniu. Verdame apie 45 minutes.
- Išvirtas širdeles nusausiname ir dedame į indą. Širdeles pabarstome druska bei pipirais. Įspaudžiame 4 česnako skilteles ir užbarstome čili pipiro prieskoniais (barstome pagal savo skonį) ir išmaišome. Virtas širdeles prieskoniuose marinuojame apie 30 minučių.
- Širdeles suveriame ant medinių, užkandžiams skirtų, ilgų pagaliukų (veriame po 3-5 širdeles). Vėrinukus dedame į įkaitintą keptuvę ir apskrudiname iš visų pusių.
- Tiktų patiekti su aštriu saldžiarūgščiu padažu.
Parašykite komentarą