• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti vištienos sparneliai

2010-05-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti vištienos sparneliai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Česnakų miltelių – 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Čiobrelių – 1 šaukštas
  • Sojos padažo – 1 šaukštas
  • Vištienos sparnelių – 500g

Gaminimas

  1. Vištienos sparnelius apibarstome druska, užpilame ir gerai įtriname sojos padažą, užbarstome 1 a.š. česnako miltelių, čiobrelių ir 1-2 valandoms dedame į šaldytuvą.
  2. Įkaitiname keptuvę, pilame 2-3 valg. š. aliejaus ir dedame kepti sparnelius. Kepame apie 15 minučių, dažnai juos apversdami. Kai sparneliai jau gražiai apskrudę iš visų pusių, užbarstome likusias česnako drožles ir dar 1-2 minutes kepame ant stiprios ugnies.
  3. Sparneliai tiks ir kaip karštasis patiekalas, patiektas su mėgstamu garnyru, tiks ir kaip užkandis prie alaus, patiektas su pelėsinio sūrio padažu vištienai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: karštieji patiekalai, padažas, užkandis, vištiena

 

Panašūs receptai

Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena
Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė

Previous Post: « Bulviniai blynai su kiaulienos šonine
Sekantis įrašas: Keptų širdelių vėrinukai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt