Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Česnakų miltelių – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Čiobrelių – 1 šaukštas
- Sojos padažo – 1 šaukštas
- Vištienos sparnelių – 500g
Gaminimas
- Vištienos sparnelius apibarstome druska, užpilame ir gerai įtriname sojos padažą, užbarstome 1 a.š. česnako miltelių, čiobrelių ir 1-2 valandoms dedame į šaldytuvą.
- Įkaitiname keptuvę, pilame 2-3 valg. š. aliejaus ir dedame kepti sparnelius. Kepame apie 15 minučių, dažnai juos apversdami. Kai sparneliai jau gražiai apskrudę iš visų pusių, užbarstome likusias česnako drožles ir dar 1-2 minutes kepame ant stiprios ugnies.
- Sparneliai tiks ir kaip karštasis patiekalas, patiektas su mėgstamu garnyru, tiks ir kaip užkandis prie alaus, patiektas su pelėsinio sūrio padažu vištienai.
Parašykite komentarą