Ingridientai
*250g kukurūzų (gali būti šaldyti ar virti)
*200g cukinijos
*150g fermentinio sūrio
*70g feta sūrio
*1 nedidelis poras
*1 skiltelė česnako
*1 v.š. sviesto
*1(+1) v.š. aliejaus
*4-5 tortilijos
*druska ir pipirai
Gaminimas
Porą ir česnaką susmulkiname.
Cukinijas supjaustome plonais diskeliais.
Įkaitianame keptuvę su šaukštu sviesto, sudedame porą ir kepame apie 3-4 minutes. Sudedame cukinijas, kukurūzus ir česnaką ir kepame dar 3-4 minutes (nereiktų perkepti, kad cukinijos per daug nesuminštėtų). Beriame druskos ir pipirų, nuimame nuo ugnies.
Sutarkuojame fermentinį sūrį, supjaustome kubeliais fetos sūrį.
Imame tortilijos lakštą, dedame paruoštų kukurūzų su daržovėmis, ant viršaus barstome fermentinio sūrio ir išdėliojame po kelis gabaliukus fetos sūrio. Kesadiją perlenkiame (kita tortilijos puse uždengiame įdarą).
Įkaitiname keptuvę su šaukštu aliejaus ir sudedame paruoštas kesadijas, kurias kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol išsilydo sūris.
Kasedijas (Quesadilla) su kukurūzais ir feta sūriu patiekiame šiltas kaip užkandį.
Parašykite komentarą