• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Korėjietiškas omletas

2010-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Korėjietiškas omletas

Ingridientai

  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Svogūnų laiškų – 50g
  • Vandens – 100ml
  • Austrių padažo – 3 arbatiniai šaukšteliai

Gaminimas

  1. Karščiui a šaukšt.ariame dubenyje išplakame kiaušinius, įberiame austrių padažo, vandens, sudedame smulkintus svogūnų laiškus ir dar kartą išplakame.
  2. Dubenį su plakiniu dedame į mikrobangų krosnelę ir kepame apie 5-6 minutes. (Taip pat galimas variantas – kepti ant garų: į puodą pilame 3-4 stiklines vandens ir užverdame jį. Ant viršaus dedame indą su kiaušinių plakiniu ir uždengę „kepame“ apie 15 minučių).
  3. Patiekiame su virtais ryžiais.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: austrių padažas, kiaušiniai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Trinta paprikinė sriuba su pienu
Sekantis įrašas: Paprastasis raudonėlis (Oreganas) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt