• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pievagrybių ir kepenėlių paštetas

2011-04-29 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

*200g pievagrybių
*300g vištienos kepenėlių
*250g sviesto
*3 svogūnai
*1 lauro lapas
*1 a.š. čiobrelių (nebūtina)
*druska ir pipirai

Gaminimas

:
Keptuvėje išlydome 2 v.š. sviesto ir sudedame smulkintus svogūnus su lauro lapu bei čiobreliais. Viską kepame apie 7-10 minučių, kol svogūnas suminkštėja (nereiktų apkepinti). Išimame lauro lapą ir sudedame svogūnus į dubenį, o toje pačioje keptuvėje išlydome dar 2 šaukštus sviesto. Sudedame į keptuvę suvalytas kepenėles, beriame truputį druskos ir pipirų ir kepame apie 8 minutes.
Iškeptas kepenėles sudedame į dubenį su svogūnais ir smulkintais pievagrybiais ir viską kartu elektriniu smulkintuvu susmulkiname iki vientisos masės. Beriame dar truputį druskos ir pipirų, sudedame likusį sviestą ir dar kartą sumaišome.
Paštetą bent 3 valandoms dedame į šaldytuvą.
Pievagrybių ir kepenėlių paštetą patiekiame kaip užkandį užteptą ant šviežios ar skrudintos duonos.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: čiobrelis, lauro lapai, paštetas, Patiekalai receptai, pievagrybiai, receptas, sviestas, svogūnai, užkandis, vištienos kepenėlės

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Tepamas ridikėlių kremas
Tepamas ridikėlių kremas
Užtepėlė su skumbre
Užtepėlė su skumbre

Previous Post: « Orkaitėje keptų daržovių vėrinukai
Sekantis įrašas: Bulvių, morkų ir špinatų kugelis »

Reader Interactions

Comments

  1. vili

    2011-11-27 at 22:16

    O pievagrybius užmiršome įdėti ?

    Atsakyti
    • Kulinare

      2011-11-28 at 09:34

      🙂 tikrai taip:) pievagrybiai smulkinami kartu su kepenėlėmis:)

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt