• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pievagrybių ir svogūnų užkandis

2010-11-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Majonezo – 30g
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pievagrybių – 300g
  • Lydyto sūrio – 250g
  • Sviesto – 3 šaukštai
  • Svogūnų – 3vnt.
  • Lietinių blynų – 12vnt.

Gaminimas

  1. Lietinius blynus sudedame vieną ant kito ir nupjaustome kraštus, kad būtų vienoda forma.
  2. Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais sviesto ir sudedame smulkiai pjaustytus svogūnus. Kepame apie 3-4 minutes visą laiką maišydami.
  3. Suminkštėjusius svogūnus išimame ir į tą pačią keptuvę sudedame smulkintus pievagrybius, kuriuos kepame apie 2-3 minutes. Iškeptus atvėsiname.
  4. Lydytą sūrį sumaišome su majonezu, likusiu sviestu, beriame druskos ir pipirų.
  5. Imame vieną lietinį, dedame jį ant lėkštės ir aptepame sūriu ir pabarstome kepintais svogūnais. Ant svogūnų dedame kitą lietinį, jį aptepame sūriu ir pabarstome kepintais pievagrybiais. Šitaip vieną po kito sutepame visus lietinius.
  6. Užkandį bent valandai dedame į šaldytuvą ir suslegiame.
  7. Patiekdami supjaustome gabaliukais.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: lietiniai blynai, lydytas sūris, majonezas, pievagrybiai, sviestas, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Greitas bananų pyragas
Sekantis įrašas: Pikantiški sūrio rutuliukai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt