Ingridientai
- 4 dideli salotų lapai
- 4 krabų lazdelės (aukštos kokybės)
- 50g fermentinio sūrio
- 1 kietai virtas kiaušinis
- 1-1,5 v.š. majonezo
- 2 v.š. smulkintų svogūnų laiškų
- druska ir pipirai
Gaminimas
Krabų lazdeles atsargiai išvyniojame (padarome išklotinė).
Kiaušinį ir fermentinį sūrį sutarkuojame stambia tarka ir dubenyje sumaišome su majonezu, smulkintais svogūnų laiškais, trupučiu druskos ir pipirų.
Ant salotos lapo dedame išvyniotą krabų lazdelę, ant jos šaukštelų dedame paruoštos sūrio masės ir viską suvyniojame lyg vyniotinį. Kad užkandis neišsivyniotų – persmeigiame smeigtuku.
Šį greitą užkandį patiekiame su šviežia balta duona.
Parašykite komentarą