• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trupininis pyragas su kondensuotu pienu

2013-03-20 by Kulinarė 1 Comment

Trupininis pyragas su kondensuotu pienu

Ingridientai

  • Trapi tešla
  • skardinė kondensuoto saldinto pieno
  • 3-4 v.š. kokoso drožlių
  • pusė citrinos

Gaminimas

 

Paruoštą tešlą dedame į šaldymo kamerą ir šaldome apie 30 minučių, kad tešla būtų pakankamai kieta, kad ją būtų galima tarkuoti stambia tarka.

Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir ant jos vienu sluoksniu tarkuojame tešlą.

Į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių dedame paruoštus trupinius ir kepame juos apie 5 minutes. Iškeptus trupinius sudedame į dubenį.

Į kepimo skardą vėl tarkuojame tešlą ir kepame trupinius. Tą patį kartojame keletą kartų, kol iškepame pakankamai trupinių.

 

Į dubenį su iškeptais trupiniais pilame kondensuotą pieną, sudedame kokoso drožles, įspaudžiame pusės citrinos sultis ir šaukštu gerai išmaišome.

Ant maistinės plėvelės sudedame paruošto pyrago masę, suformuojame stačiakampio formos pyragą ir suvyniojame.

Tam kad pyragas susislėgtų – uždedame ant jo pjaustymo lentelę ir paslegiame su sunkiu daiktu. Geriausiai pyragą būtų įdėti į šaldytuvą per naktį.

Sustingusį pyragą supjaustome ir patiekiame.

Skanaus!

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai

 

Panašūs receptai

Bananų pyragas
Bananų pyragas
Sveikas sūrio pyragas
Sveikas sūrio pyragas
Varškės vyniotinis
Varškės vyniotinis

Previous Post: « Vištienos kepsneliai su morkomis ir petražolėmis
Sekantis įrašas: Salotų ir krabų lazdelių suktinukai su sūriu »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Trupininis slyvų pyragas | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-10 18:28

    […] Rudeniškas pyragas, kuris nepaliks nė vieno abejingo. Skanus ir gaivus! O jei mėgstate saldžiau, tuomet būtinai išbandykite ir trupininį pyragą su kondensuotu pienu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt