• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsneliai su morkomis ir petražolėmis

2013-03-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g vištienos krūtinėlės
  • 1 vidutinio dydžio morka
  • 40g petražolių
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 kiaušinis
  • 2 v.š. majonezo
  • 3 v.š. krakmolo
  • 1 v.š. miltų
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Morką nulupame, supjaustome mažais kubeliais ir sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, kuriame verdame vos 3-4 minutes. Išvirtą morką nusausiname.

Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į dubenį.

Česnaką ir petražoles susmulkiname ir sudedame į dubenį su vištiena. Kartu dedame kiaušinį, majonezą, krakmolą, miltus, beriame druskos ir pipirų ir apvirtas, atvėsusias morkas. Viską šaukštu išmaišome ir bent 15 minučių paliekame šaldytuve.

Keptuvėje įkaitiname aliejų. Šaukštu dedame paruoštos kepsnių masės ir kepame po 4 minutes iš kiekvienos pusės, kol švelniai apskrunda (kepimo laikas priklauso nuo kepsnelių storio).

Vištienos kepsnius su morkomis ir petražolėmis patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.

 

 

 

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, kiaušiniai, krakmolas, majonezas, miltai, morkos, petražolė, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Avinžirnių troškinys
Avinžirnių troškinys
Geltonasis karis
Geltonasis karis

Previous Post: « Užkandinės bandelės su pelėsiniu sūriu
Sekantis įrašas: Trupininis pyragas su kondensuotu pienu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt