• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkė su garstyčiomis

2010-05-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Silkė su garstyčiomis

Ingridientai

  • Garstyčių – 4 šaukštai
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Vandens – 50ml
  • Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
  • Silkių – 500g
  • Balto vyno acto – 50ml

Gaminimas

  1. Supjaustytą silkę užpilame actu sumaišytu su virintu vandeniu, cukrumi ir aliejumi.
  2. Paliekame silkę visą parą šaldytuve.
  3. 2 valandos prieš patiekiant, uždedame 4 valg. š. garstyčių ir išmaišome.
  4. Silkė su garstyčiomis puikiai tiks kaip užkandis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, cukrus, garstyčios, Patiekalai receptai, receptas, silkė, užkandis, žuvis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis

Previous Post: « Lašišos salotos su krapais ir jogurto padažu
Sekantis įrašas: Bešamelio (Bechamel) padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt