Ingridientai
- 500g vištienos skrandukų
- 1 skiltelė česnako
- 1 v.š. česnako granulių
- 2 lauro lapai
- 5 juodieji pipirai
- 2 v.š. aliejaus
- druska
Gaminimas
Skrandukus nuvalome ir sudedame į puodą su vandeniu ir užverdame. Užvirus perpilame švariu vandeniu ir dar kartą užverdame. Beriame druskos, sudedame pipirus bei lauro lapus ir verdame apie valandą.
Išvirtus skrandukus nukošiame.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame smulkintą skiltelę česnako. Po pusės minutės sudedame skrandukus ir ant vidutinės ugnies kepame apie 7 minutes dažnai maišydami. Suberiame česnako granules, dar pabarstome druska, pipirais ir dar apie minutę kepame.
Skrandukus patiekiame kaip užkandį prie alaus su romoulade padažu.
Parašykite komentarą