• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vegetariška fritata su sūriu

2010-08-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Vegetariška fritata su sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 50g
  • Kiaušinių – 4vnt.
  • Feta sūrio – 50g
  • Žirnelių – 25g
  • Morkų – 25g
  • Žiedinių kopūstų – 25g
  • Paprikų (raudonųjų) – 25g

Frittata – tai keptas patiekalas iš kiaušinių, labai panašus į omletą, su įvairiais priedais.

Gaminimas

  1. Keptuvėje su 2 valg. š. aliejaus pakepame daržoves.
  2. Dubenyje išplakame kiaušinius su grietine, įberiame druskos ir pipirų.
  3. Imame kepimo indą ir į jį suberiame keptas daržoves. Kiaušinių plakinį pilame ant daržovių.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių ir kepame frittata apie 20 minučių. Likus kepti ~5 minutėms, viršų pabarstome fetos sūriu.
  5. Patiekiame karštą.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, daržovės, grietinė, kalafioras, kiaušiniai, morkos, paprika, žirneliai

 

Panašūs receptai

Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Grybų ir faršo pyragas
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Keptų česnakų ir vištienos sriuba
Sekantis įrašas: Ryžių užkepėlė su kopūstais ir jautiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt