
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 50g
- Kiaušinių – 4vnt.
- Feta sūrio – 50g
- Žirnelių – 25g
- Morkų – 25g
- Žiedinių kopūstų – 25g
- Paprikų (raudonųjų) – 25g
Frittata – tai keptas patiekalas iš kiaušinių, labai panašus į omletą, su įvairiais priedais.
Gaminimas
- Keptuvėje su 2 valg. š. aliejaus pakepame daržoves.
- Dubenyje išplakame kiaušinius su grietine, įberiame druskos ir pipirų.
- Imame kepimo indą ir į jį suberiame keptas daržoves. Kiaušinių plakinį pilame ant daržovių.
- Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių ir kepame frittata apie 20 minučių. Likus kepti ~5 minutėms, viršų pabarstome fetos sūriu.
- Patiekiame karštą.
Parašykite komentarą