• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tofu kepsniai su graikinių riešutų padažu

2010-06-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Tofu kepsniai

Ingridientai

  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Dijon garstyčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Graikinių riešutų – 20g
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kvietinių miltų – 100g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Džiūvėsėlių – 200g
  • Vandens – 50ml
  • Sojų varškės (Tofu) – 450g
  • Bazilikų – 50g
  • Čiobrelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Balto vyno acto – 2 šaukštai
  • Česnako skiltelių – 8vnt.
  • Petražolių – 1 šaukštas
  • Paprikų (raudonųjų) – 400g

Reikės:
*450g tofu
*50g smulkintų bazilikų
*50ml vandens
*2 a.š. šviežių petražolių
*1 a.š. šviežių čiobrelių
*2 v.š. baltojo vyno acto
* v.š. Dijon garstyčių
*0,5 a.š. raudonojo čili pipiro
*8 skiltelių česnako
*100g miltų
*100g kiaušinio plakinio
*200g Japoniškų džiūvėsių (galima keisti į paprastus duonos džiūvėsius)
*2 v.š. aliejaus
*3 v.š. smulkintų graikinių riešutų
*400g keptų raudonų paprikų (išėmus sėklas, perpjovus į 4 dalis pakepti ant kelių šaukštų aliejaus)

Gaminimas

  1. Paprikas supjaustykite į 4 dalis ir šiek tiek apkepkite.
  2. Kubeliais supjaustome tofu.
  3. Į plastikinį maišelį sudedame smulkintus bazilikus, petražoles, čiobrelius, vandenį, vyno actą, pipirus, garstyčias, česnakus, sudedame tofu kubelius ir 1 valandai paliekame, kad į tofu gerai įsigertų prieskoniai.
  4. Dubenyje suplakame miltus su kiaušiniais. Į lėkštę suberiame džiūvėsius.
  5. Išimame tofu iš marinato. Imame vieną gabaliuką ir apvoliojame jį miltuose, merkiame į kiaušinį, palaikome pusę minutės, kad kiaušinis truputį įsigertų, tada apvoliojame džiūvėsiuose. Ir taip kartojame su kiekvienu tofu gabaliuku.
  6. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus ir dedame tofu, kepame kol paruduos, apie 4 minutes. Iškeptus padedame taip, kad neatauštų.
  7. Į atskirą indą sudedame marinatą, kuriuo marinavome tofu, dedame keptas paprikas, riešutus ir elektriniu smulkintuvu sumalame viską į vientisą masę. Masę pilame į keptuvę ir ant vidutinės ugnies 2-3 minutes pakaitiname.
  8. Dedame tofu į lėkštę ir užpilame padažu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, bazilikas, česnakas, čili pipiras, čiobrelis, džiūvėsiai, garstyčios, graikiniai riešutai, karštieji patiekalai, kiaušiniai, miltai, paprika, petražolė, tofu, vegetariški patiekalai

 

Panašūs receptai

Juodųjų Pupelių Burgeris Su Daržovėmis
Juodųjų Pupelių Burgeris Su Daržovėmis
Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Indiškas tofu su špinatų padažu
Sekantis įrašas: Paprastas obuolių pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt