• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Žemaičių blynai su mėsa

2010-12-06 by Kulinarė Palikti komentarą

Žemaičių blynai su varške

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Bulvių – 1200g
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Kiaulienos – 200g
  • Bulvių krakmolo – 1.5 arb. šaukšt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Bulves nuplauname ir išverdame neluptas. Išvirusias bulves atvėsiname, nulupame ir sumalame.
  2. Į dubenį su maltomis bulvėmis dedame du kiaušinius, krakmolą, 1 a.š. druskos ir rankomis išminkome bulvių tešlą.
  3. Išvirtą mėsą sumalame ir sumaišome su smulkintu svogūnu, trupučiu druskos ir pipirų.
  4. Šlapiomis rankomis imame bulvių tešlos (saujos dydžio), delnais padarome blyną, šaukštu dedame maltos mėsos ir „uždarome“.
  5. Paruoštus žemaičių blynus dar pabarstome miltais ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
  6. Žemaičių blynus su varške patiekiame su grietine ar sviestiniu padažu .

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, kiaušiniai, krakmolas, mėsa, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Cukinijų blyneliai
Cukinijų blyneliai
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu

Previous Post: « Pankolių ir burokėlių sriuba
Sekantis įrašas: Orkaitėje kepti kiaušiniai su pomidorais (ramekinai) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt