Ingridientai
- 200g silkės filė
- 0,5l šviežiai virtų grybų
- 2 svogūnai
- 2 morkos
- 40g krapų
- 30g petražolių
- 70ml aliejaus
- 2 lauro lapai
- 0,25 a.š. cinamono
- pipirai
Gaminimas
Morkas nulupame ir supjautome mažais kubeliais.
Svogūną nulupame ir susmulkiname.
Krapus bei petražoles sukapojame.
Įkaitiname aliejų ir sudedame morkas, kurias kepame ant vidutinės ugnies apie 4-5 minutes. Po kelių minučių sudedame smulkintą svogūną ir kepame dar kelias minutes. Beriame cinamoną bei pipirų, dedame lauro lapus.
Į keptuvę sudedame grybus, krapus bei petražoles ir viską išmaišę, ant silpnos ugnies, kepame dar 3-5 minutes.
Garnyrą atvėsiname.
Dubenyje sumaišome su pjaustyta silke, palaikme šaldytuve bent 1 valandą ir patiekiame.
Parašykite komentarą