• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkės receptas su grybais ir morkomis

2012-09-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 200g silkės filė
  • 0,5l šviežiai virtų grybų
  • 2 svogūnai
  • 2 morkos
  • 40g krapų
  • 30g petražolių
  • 70ml aliejaus
  • 2 lauro lapai
  • 0,25 a.š. cinamono
  • pipirai

Gaminimas


Morkas nulupame ir supjautome mažais kubeliais.
Svogūną nulupame ir susmulkiname.
Krapus bei petražoles sukapojame.
Įkaitiname aliejų ir sudedame morkas, kurias kepame ant vidutinės ugnies apie 4-5 minutes. Po kelių minučių sudedame smulkintą svogūną ir kepame dar kelias minutes. Beriame cinamoną bei pipirų, dedame lauro lapus.
Į keptuvę sudedame grybus, krapus bei petražoles ir viską išmaišę, ant silpnos ugnies, kepame dar 3-5 minutes.
Garnyrą atvėsiname.
Dubenyje sumaišome su pjaustyta silke, palaikme šaldytuve bent 1 valandą ir patiekiame.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Šventiniai patiekalai, Velykiniai patiekalai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, cinamonas, grybai, krapai, lauro lapai, morkos, Patiekalai receptai, petražolė, silkė, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Vistienos vyniotinis su sauleje dziovintais pomidorais
Virtas vištienos vyniotinis su saulėje džiovintais pomidorais
fetos ir morku pastetas
Fetos sūrio ir karamelizuotų morkų paštetas
Pupelių mišrainė su feta sūriu

Previous Post: « Karamelinis padažas
Sekantis įrašas: Konservuotų daržovių asorti receptas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt