• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Konservuotų daržovių asorti receptas

2012-09-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 6 nedideli pomidorai
  • 3-4 česnako skiltelės
  • 3 morkos
  • 300g žalios cukinijos
  • 1,5-2 patisonai
  • 100g šparaginių pupelių
  • 50ml acto
  • 1,5 v.š. cukraus
  • 2 v.š. druskos
  • 2 lauro lapai
  • 50ml aliejaus

Gaminimas


Morkas nulupame ir supjaustome šiaudeliais.
Cukinijas supjaustome riekutėmis ir išimame minštą vidurį.
Patisonus supjaustome riekėmis ir išimame minkštą vidurį.
Puode užverdame pasūdyto vandens. Užvirus vandeniui sudedame patisonus, kuriuos apverdame 2-3 minutes. Išėmus patisonus, sudedame į puodą cukinijas, kurias verdame iki 2 minučių. Po cukinijų apverdame morkas ir šparagines pupeles- 3 minutes. Galiausiai sudedame pomidorus, kuriuos po pusės minutės ir išimame.
Kitame puode užverdame litrą vandens su actu, druska, cukrumi, lauro lapais, aliejumi.
Į paruoštus stiklainisu sudedame daržoves ir užpilame verdančiu marinatu. Stiklainius gerai užsukame, apverčiame dangteliu žemyn ir palaikome taip bent pusvalandį.
Konservuotų daržovių asorti laikome tamsioje vėsioje vietoje.

Kategorijos:Daržovių ir grybų, Konservavimas, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, aliejus, česnakas, cukinijos, cukrus, Konservavimas, lauro lapai, morkos, Patiekalai receptai, patisonai, šparaginės pupelės

 

Panašūs receptai

grybu ikrai ziemai
Grybų ikrai
astri adzika
Aštri adžika žiemai
Marinuotos paprikos

Previous Post: « Silkės receptas su grybais ir morkomis
Sekantis įrašas: Avižiniai sausainiai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt