• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sluoksniuota pikantiška silkė

2015-04-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g marinuotos silkės
  • 200g poro
  • 300g konservuotų kukurūzų
  • majonezas
  • 2 skiltelės česnako
  • 100g skrudintų saulėgrąžų
  • 200g pievagrybių
  • aliejus
  • pipirai

Gaminimas

Silkės filė supjaustome mažais kubeliais.

Porą bei pievagrybius susmulkiname.

Įkaitiname keptuvę su šaukštu aliejaus ir sudedame smulkintą porą, kurį kepame ant silpnos ugnies, kol suminkštėja. Sudedame pievagrybius ir dar keletą minučių kepame. Iškepus paliekame, kad atvėstų.

Kukurūzus nusausiname.

Česnaką susmulkiname.

Dubenyje sumaišome kukurūzus su česnaku ir majonezu, beriame pipirų ir truputį druskos.

Į salotų dubenį dedame sluoksnį kukurūzų, ant jų išdėliojame silkės gabaliukų, dedame ploną sluoksnį apkeptų pievagrybių su porais ir viską aptepame trupučiu majonezo. Ant majonezo pabarstome skrudintomis saulėgrąžomis ir vėl viską sluoksniuojame iš naujo.

Sluoksniuota pikantiška silkė – nuostabus užkandis, kuris puikiai tiks šventiniam stalui.

 

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: česnakas, kukurūzai, majonezas, pievagrybiai, poras, saulėgrąžos, silkė

 

Panašūs receptai

Kokosinis tunas
Kokosinis tunas
Lašiša tešloje
Lašiša tešloje
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai

Previous Post: « Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu
Sekantis įrašas: Bulvių ir cukinijų kugelis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt