• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Avienos kukuliai su feta sūriu ir alyvuogėmis

2010-05-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Avienos kukuliai su feta sūriu ir alyvuogėmis

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 30g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Petražolių – 50g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Feta sūrio – 50g
  • Rudonėlio – 1 arbatinis šauktštelis
  • Žaliųjų alyvuogių – 50g
  • Avienos (maltos) – 450g

Gaminimas

  1. Dubenyje sumaišome visus produktus. Faršą gerai išminkome ir paliekame apie 1 valandą šaldytuve, kad mėsa įgautų prieskonių aromato.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180-190 laipsnių.
  3. Iš paruošto faršo formuojame mažus kukuliukus ir dedame į riebalais išteptą kepimo skardą.
  4. Kukulius, kaip užkandį, patiekiame su mėgstamu padažu ir itališka duona.

Kategorijos:Avienos ir ėrienos patiekalai, Įvairūs užkandžiai, Karšti patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai prie alaus Tagged With: alyvuogės, aviena, feta sūris, kiaušiniai, petražolė

Panašūs receptai

Naminiai bulvių traškučiai
Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai
Pikantiški sūrio rutuliukai
Pikantiški sūrio rutuliukai
Japoniški bulvių kroketai
Japoniški bulvių kroketai

Previous Post: « Apkeptos alyvuogės su rozmarinu
Sekantis įrašas: Sūrio ir alyvuogių burbuliukai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt