• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Krapų padažas žuviai

2010-04-19 by Kulinarė 2 komentarai

Krapų padažas

Ingridientai

  • Majonezo – 200g
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Krapų – 1 šaukštas

Šis krapų padažas yra vienas paprasčiausių, bet labai gardus ir tinkantis prie žuvies ir jos patiekalų.

Gaminimas

  1. Visus produktus gerai išmaišyti elektriniame maišiklyje ir valandai palikti šaldytuve, kad įsigertų krapų aromatas.
  2. Padažas patiekiamas šaltas.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: citrina, krapai, majonezas

Panašūs receptai

Krapų padažas krevetėms
Krapų padažas krevetėms
Bazilikų ir česnakų padažas
Bazilikų ir česnakų padažas
Aštrus egzotiško skonio pomidorų džemas
Aštrus egzotiško skonio pomidorų džemas

Previous Post: « Citrinos ir medaus marinatas
Sekantis įrašas: Sviesto ir laiškinio česnako padažas »

Reader Interactions

Comments

  1. Ilona

    2013-12-09 at 9:00 pm

    Majoneza patariu pakeisti jogurtu bus ir sveikiau, ir kiek kaloriju sumazinsite… Taip pat galima ideti tarkuoto agurko ar cesnako 🙂 Skanaus

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2013-12-10 at 11:41 am

      Patarimas skamba labai skaniai:) Ačiū!

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt