
Ingridientai
- Majonezo – 60g
- Česnakų – 15g
- Pievagrybių – 300g
- Krabų lazdelių – 100g
- Parmezano sūrio – 70g
- Porų – 100g
Ingridientai
- 60g Majonezo
- 15g Česnakų
- 300g Pievagrybių
- 100g Krabų lazdelių
- 70g Parmezano sūrio
- 100g Porų
Gaminimas
- Pirmiausia nusiplauname porą bei pievagrybius.
- Supjaustome porą grėžinėliais, kuo stambiau pievagrybius bei krabų lazdeles.
- Į įkaitintą keptuvę dedam išspaustą česnaką, suberiame krabų lazdeles, porą bei pievagrybius, pakepame 3-5min ant didesnės ugnies.
- Prieš patiekiant, uždėti majonezo pagal skonį ir skanaus!
Šią mišrainę galima valgyti tiek patiektą šiltą tiek šaltą.
Parašykite komentarą