• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptų krabų lazdelių mišrainė

2010-04-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Krabų lazdelių salotos

Ingridientai

  • Majonezo – 60g
  • Česnakų – 15g
  • Pievagrybių – 300g
  • Krabų lazdelių – 100g
  • Parmezano sūrio – 70g
  • Porų – 100g

Ingridientai

  • 60g Majonezo
  • 15g Česnakų
  • 300g Pievagrybių
  • 100g Krabų lazdelių
  • 70g Parmezano sūrio
  • 100g Porų

Gaminimas

  1. Pirmiausia nusiplauname porą bei pievagrybius.
  2. Supjaustome porą grėžinėliais, kuo stambiau pievagrybius bei krabų lazdeles.
  3. Į įkaitintą keptuvę dedam išspaustą česnaką, suberiame krabų lazdeles, porą bei pievagrybius, pakepame 3-5min ant didesnės ugnies.
  4. Prieš patiekiant, uždėti majonezo pagal skonį ir skanaus!

Šią mišrainę galima valgyti tiek patiektą šiltą tiek šaltą.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: česnakas, kietasis sūris, krabų lazdelės, majonezas, mišrainė, Patiekalai receptai, pievagrybiai, receptas, salotos, top receptai

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
Makaronų salotos su kiauliena
Makaronų salotos su krapais ir kreminiu padažu
Makaronų salotos su krapais ir kreminiu padažu

Previous Post: « Greitos salotos
Sekantis įrašas: Naminių kibinų receptas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt