Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Garstyčių – 2 šaukštai
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
- Cheddar sūrio – 60g
- Pomidorų padažo – 450g
- Jautienos faršo – 450g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Dešrelių – 4vnt.
- Dešrainių bandelių – 4vnt.
Gaminimas
- Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę su aliejumi. Sudedame smulkintą svogūną bei česnaką ir pakepame apie 5 minutes, kol daržovės suminkštės.
- Sudedame faršą ir dar pakepame apie 10 minučių, kol mėsa gražiai apskrus.
- Sudedame pomidorų padažą, aitriąsias paprikas, garstyčias ir dar patroškiname apie 15 minučių. Pagardiname druska bei pipirais.
- Kol čili troškinasi, kitame puode apie 5 minutes apverdame dešreles.
- Išimame jas, nusausiname ir apkepame keptuvėje arba grilyje. Labai tinka keptuvė su grotelėmis. Taip pat tokioje keptuvėje galima paskrudinti ir bandeles.
- Iškeptas dešreles dedame į bandeles, uždedame čili troškinio ir pabarstome sūriu.
- Skanaus!
Parašykite komentarą