• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Čili dešrainiai

2017-07-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Čili dešrainiai

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Garstyčių – 2 šaukštai
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
  • Cheddar sūrio – 60g
  • Pomidorų padažo – 450g
  • Jautienos faršo – 450g
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Dešrelių – 4vnt.
  • Dešrainių bandelių – 4vnt.

Gaminimas

  1. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę su aliejumi. Sudedame smulkintą svogūną bei česnaką ir pakepame apie 5 minutes, kol daržovės suminkštės.
  2. Sudedame faršą ir dar pakepame apie 10 minučių, kol mėsa gražiai apskrus.
  3. Sudedame pomidorų padažą, aitriąsias paprikas, garstyčias ir dar patroškiname apie 15 minučių. Pagardiname druska bei pipirais.
  4. Kol čili troškinasi, kitame puode apie 5 minutes apverdame dešreles.
  5. Išimame jas, nusausiname ir apkepame keptuvėje arba grilyje. Labai tinka keptuvė su grotelėmis. Taip pat tokioje keptuvėje galima paskrudinti ir bandeles.
  6. Iškeptas dešreles dedame į bandeles, uždedame čili troškinio ir pabarstome sūriu.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Dešrainiai ir mėsainiai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Pusryčių burgeris
Pusryčių burgeris
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Naminis mėsainis
Naminiai mėsainiai

Previous Post: « Taco makaronai su sūriu
Sekantis įrašas: New Orlean’o stiliaus krevetės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt