• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Japoniški kopūstų blyneliai (Okonomiyaki)

2010-11-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Japoniški kopūstų blyneliai (Okonomiyaki)

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kvietinių miltų – 200g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Svogūnų laiškų – 50g
  • Vandens – 150ml
  • Krevečių – 150g
  • Kopūstų – 400g

Gaminimas

  1. Dubenyje sumaišome miltus, kiaušinį bei vandenį.
  2. Į tešlą sudedame smulkiai pjaustytą kopūstą bei svogūnų laiškus.
  3. Sudedame ir krevetes, beriame druskos ir viską išmaišome.
  4. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu dedame kopūstų tešlos.
  5. Blynelius kepame po 2-3 minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, kiaušiniai, kopūstas, krevetės, miltai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Lietiniai blynai su krabų lazdelių įdaru
Bulviniai blynai su lašiša
Bulviniai blynai su lašiša
Bulviniai blynai su silke ir svogūnais
Bulviniai blynai su silke ir svogūnais

Previous Post: « Sausainiai pertepti karamele
Sekantis įrašas: Žalieji dilgynių gnocchi »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt