• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Japoniški kopūstų blyneliai (Okonomiyaki)

2010-11-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Japoniški kopūstų blyneliai (Okonomiyaki)

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kvietinių miltų – 200g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Svogūnų laiškų – 50g
  • Vandens – 150ml
  • Krevečių – 150g
  • Kopūstų – 400g

Gaminimas

  1. Dubenyje sumaišome miltus, kiaušinį bei vandenį.
  2. Į tešlą sudedame smulkiai pjaustytą kopūstą bei svogūnų laiškus.
  3. Sudedame ir krevetes, beriame druskos ir viską išmaišome.
  4. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu dedame kopūstų tešlos.
  5. Blynelius kepame po 2-3 minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, kiaušiniai, kopūstas, krevetės, miltai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Lietiniai blynai su krabų lazdelių įdaru
Bulviniai blynai su lašiša
Bulviniai blynai su lašiša
Bulviniai blynai su silke ir svogūnais
Bulviniai blynai su silke ir svogūnais

Previous Post: « Sausainiai pertepti karamele
Sekantis įrašas: Žalieji dilgynių gnocchi »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt