• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai

2020-11-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai

Reikės:

  • 400g maltos kiaulienos
  • 1 v.š. aliejaus
  • Pusės didelio svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 2 a.š. tarkuoto šviežaus imbiero
  • 1 čili pipiro
  • 4 v.š. rudo cukraus
  • 2 v.š. žuvies padažo
  • Virtų ryžių patiekimui
  • Čili pipiro, svogūnų laiškų ir sezamo sėklų papuošimui (nebūtina)

Gaminimo eiga:

  1. Svogūną ir česnakus supjaustome smulkiais kubeliais
  2. Čili pipirą supjaustome riekelėmis. Kad būtų mažiau aštru, galima išimti sėklas.
  3. Į keptuvę pilame aliejų.
  4. Kai aliejus įkaista, sudedame svogūnus, česnakus, imbierą ir čili pipirą.
  5. Kepiname apie 2 minutes, kad išsiskirtų aromatai.
  6. Sudedame į keptuvę maltą kiaulieną. Mediniu šaukštu ar mentele mėsą sutrumpiname, kad nebūtų didelių gabalėlių.
  7. Vis pamaišant kepiname iki kol faršas pabąla.
  8. Tada ant mėsos barstome cukrų ir pilame žuvies padažą. Nemaišome, leidžiame mėsai karamelizuotis apie 2 minutes.
  9. Po 2 minučių mėsą išmaišome ir vėl paliekame pusei minutės. Vėl pamaišome ir vėl paliekame. Taip kepame iki kol mėsos skonis ir tekstūra bus priimtina.
  10. Mėsą tiekiame ant ryžių, pabarstome smulkintu čili, svogūnų laiškais ir sezamais.
  11. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai

Previous Post: « Moliūgų pyragas
Sekantis įrašas: Traškūs imbieriniai sausainiai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt