Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Pieno – 100ml
- Pievagrybių – 150g
- Kiaušinių – 4vnt.
- Kvietinių miltų – 4 šaukštai
- Fermentinis sūrio – 150g
- Makaronų (Penne) – 450g
- Sviesto – 2 šaukštai
- Porų – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir perpilame šaltu vandeniu.
- Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir miltais iki vientisos masės. Beriame druskos ir pipirų.
- Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintus porus bei pievagrybius, kuriuos pakepame apie 3 minutes ir padedame, kad truputį atvėstų.
- Kepimo indą ištepame aliejumi.
- Į dubenį su kiaušinių plakiniu sudedame makaronus bei apkeptus porus, tarkuotą fermentinį sūrį ir grybus.
- Išmaišome ir supilame masę į kepimo indą. Dedame į orkaitę, kur kepame apie 30-35 minutes.
- Apkepą patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą