• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronų apkepas su pievagrybiais

2010-11-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronų apkepas su pievagrybiais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Pieno – 100ml
  • Pievagrybių – 150g
  • Kiaušinių – 4vnt.
  • Kvietinių miltų – 4 šaukštai
  • Fermentinis sūrio – 150g
  • Makaronų (Penne) – 450g
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Porų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir perpilame šaltu vandeniu.
  3. Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir miltais iki vientisos masės. Beriame druskos ir pipirų.
  4. Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintus porus bei pievagrybius, kuriuos pakepame apie 3 minutes ir padedame, kad truputį atvėstų.
  5. Kepimo indą ištepame aliejumi.
  6. Į dubenį su kiaušinių plakiniu sudedame makaronus bei apkeptus porus, tarkuotą fermentinį sūrį ir grybus.
  7. Išmaišome ir supilame masę į kepimo indą. Dedame į orkaitę, kur kepame apie 30-35 minutes.
  8. Apkepą patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, kiaušiniai, makaronai, miltai, pienas, pievagrybiai, poras, sviestas

 

Panašūs receptai

Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronų apkepas su faršu
Makaronų apkepas su faršu
Lazanija
Lazanija

Previous Post: « Pyragas su perlinėmis kruopomis ir grybais
Sekantis įrašas: Burokėlių salotos su jogurto padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt