• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronų apkepas su pievagrybiais

2010-11-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronų apkepas su pievagrybiais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Pieno – 100ml
  • Pievagrybių – 150g
  • Kiaušinių – 4vnt.
  • Kvietinių miltų – 4 šaukštai
  • Fermentinis sūrio – 150g
  • Makaronų (Penne) – 450g
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Porų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir perpilame šaltu vandeniu.
  3. Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir miltais iki vientisos masės. Beriame druskos ir pipirų.
  4. Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintus porus bei pievagrybius, kuriuos pakepame apie 3 minutes ir padedame, kad truputį atvėstų.
  5. Kepimo indą ištepame aliejumi.
  6. Į dubenį su kiaušinių plakiniu sudedame makaronus bei apkeptus porus, tarkuotą fermentinį sūrį ir grybus.
  7. Išmaišome ir supilame masę į kepimo indą. Dedame į orkaitę, kur kepame apie 30-35 minutes.
  8. Apkepą patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, kiaušiniai, makaronai, miltai, pienas, pievagrybiai, poras, sviestas

 

Panašūs receptai

Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronų apkepas su faršu
Makaronų apkepas su faršu
Lazanija
Lazanija

Previous Post: « Pyragas su perlinėmis kruopomis ir grybais
Sekantis įrašas: Burokėlių salotos su jogurto padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt