• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri saldžiarūgštė kiauliena

2011-01-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*450g kiaulienos (ne riebios)
*50g kalendros lapelių
*3 v.š. sojų padažo
*1 a.š. tarkuoto imbiero
*1 skiltelė česnako
*1 v.š. aliejaus
*3 v.š. aštraus salsos padažo
*1,5 v.š. raudonųjų serbentų džemo

Gaminimas

Kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais ir su aliejumi pakepame keptuvėje apie 3-4 minutes. Ant apkeptos mėsos pilame sojų padažą, salsa padažą, imbierą, smulkintą česnaką ir serbentų džemą. Viską išmaišome ir ant silpnos ugnies uždengę keptuvę troškiname apie 20 minučių. Iki gaminimo pabaigos likus 5 minutėms į keptuvę sudedame smulkintą kalendrą ir baigiame troškinti.
Aštrią saldžiarūgštę kiaulieną patiekiame su ryžių garnyru.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, imbieras, kalendra, kiauliena, salsa, serbentai, sojų padažas, uogienė

 

Panašūs receptai

Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai

Previous Post: « Pievagrybių sriuba su ryžiais
Sekantis įrašas: Varškės padažas užkandžiams »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt