Ingridientai
*450g kiaulienos (ne riebios)
*50g kalendros lapelių
*3 v.š. sojų padažo
*1 a.š. tarkuoto imbiero
*1 skiltelė česnako
*1 v.š. aliejaus
*3 v.š. aštraus salsos padažo
*1,5 v.š. raudonųjų serbentų džemo
Gaminimas
Kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais ir su aliejumi pakepame keptuvėje apie 3-4 minutes. Ant apkeptos mėsos pilame sojų padažą, salsa padažą, imbierą, smulkintą česnaką ir serbentų džemą. Viską išmaišome ir ant silpnos ugnies uždengę keptuvę troškiname apie 20 minučių. Iki gaminimo pabaigos likus 5 minutėms į keptuvę sudedame smulkintą kalendrą ir baigiame troškinti.
Aštrią saldžiarūgštę kiaulieną patiekiame su ryžių garnyru.
Parašykite komentarą