• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

BBQ Sumuštinis su šonkauliukais

2019-08-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Medaus – 0.25 puodelio
  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 1 arbatinis šaukštelis
  • Karamelizuotų svogūnų – 200g
  • Duonos Ciabatta – 1vnt
  • Svogūnų miltelių – 1 arbatinis šaukštelis
  • česnakų miltelių – 1 arbatinis šaukštelis
  • Kumino (malto) – 1 arbatinis šaukštelis
  • Sezamo sėklų – 1 šaukštas
  • Saldžiosios paprikos (miltelių) – 2 šaukštai
  • Barbekiu padažo – 1 puodelis
  • Cukraus (rudojo) – 2 šaukštai
  • Petražolių – 2 šaukštai
  • Sviesto – 0.25 puodelio
  • Kiaulienos šonkauliukių – 1000g
  • Druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 1 šaukštas

    Gaminimas

    1. Įkaitiname orkaitę iki 150 laipsnių.
    2. Guldome šonkaulius ant folijos lakšto.
    3. Atskirame inde sumaišome visus sausus prieskonius išskyrus sezamo sėklas.
    4. Tolygiai prieskonių mišiniu įtriname šonkaulius iš abiejų pusių ir sandariai įvyniojame į foliją.
    5. Dedame į orkaitę ir kepame apie 3-3.5val.
    6. Šonkauliams iškepus, išvyniojame iš folijos ir gražiai ištraukiame iš mėsos kauliukus.
    7. Dedame mėsą atgal į kepimo skardą. Dabar jau be folijos.
    8. Atskirame inde sumaišome barbekiu padažą su medumi.
    9. Padažu aptepame šonkauliukus iš abiejų pusių ir dedame vėl į orkaitę su grilio funkcija. Atsargiai elkitės su mėsa, kadangi ji labai minkšta. Kepame dar apie 5 minutes. Išimame ir atidedame į šoną.
    10. Perpjauname duoną per pusę. Aptepame iš abiejų pusių tirpintu sviestu, o viršų pabarstome sezamo sėklomis.
    11. Dedame į orkaitę ir šiek tiek apskrudiname.
    12. Imame apatinį duonos gabalą. Ant viršaus atsargiai uždedame šonkaulius, apdedame karamelizuotais svogūnais bei pabarstome petražolėmis. Uždengiame kitu duonos gabalu.
    13. Supjaustome ir patiekiame su konservuotais agurkėliai ir svogūnais.
    14. Skanaus!

    Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

     

    Panašūs receptai

    Lietiniai su kumpiu ir sūriu
    Lietiniai su kumpiu ir sūriu
    Kiauliena vyno padaže
    Kiauliena vyno padaže
    Mėsos kukuliai su marinaros padažu
    Mėsos kukuliai su marinaros padažu

    Previous Post: « Karamelizuoti svogūnai
    Sekantis įrašas: Lašiša su bulvių traškučių plutele bei mangų salotomis »

    Reader Interactions

    Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Primary Sidebar

    Secondary Sidebar

    Populiariausi receptai

    • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
    • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
    • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
    • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
    • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

    Naujausi blogo įrašai

    Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

    Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

    10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

    Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

    Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

    Footer

    • Pristatymas ir Grąžinimas
    • Apie Mus
    • Privatumo politika
    • Kontaktai

    Copyright © 2022 · Kulinare.lt