Ingridientai
- 2 ėrienos kepsniai
- 1 a.š. druskos
- 2 vidutinio dydžio apelsinai riekelėmis
- 2 a.š. rudojo cukraus
- 1 a.š. tarkuotos apelsino žievelės
- 1,5 a.š. tarkuoto imbiero
- 0,25 a.š. maltų gvazdikėlių
- 1 a.š. džiovintų mėtų
- 50g sviesto
- druska
Gaminimas
- Inde sumaišome imbierą, gvazdikėlius, druską, cukrų, apelsino žievelę, mėtas ir sviestą.
- Šiuo prieskonių mišiniu gerai įtriname ėrienos mėsą. Kepsnius dedame į kepimo indą ir ant viršaus sudedame apelsino riekeles.
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir dedame indą su kepsniais. Kepame apie 45 minutes.
- Patiekiame su ryžiais ar bulvėmis.
Parašykite komentarą