• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ėrienos kepsnys su apelsinais

2010-06-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Ėrienos kepsnys su apelsinais

Ingridientai

  • 2 ėrienos kepsniai
  • 1 a.š. druskos
  • 2 vidutinio dydžio apelsinai riekelėmis
  • 2 a.š. rudojo cukraus
  • 1 a.š. tarkuotos apelsino žievelės
  • 1,5 a.š. tarkuoto imbiero
  • 0,25 a.š. maltų gvazdikėlių
  • 1 a.š. džiovintų mėtų
  • 50g sviesto
  • druska

Gaminimas

  1. Inde sumaišome imbierą, gvazdikėlius, druską, cukrų, apelsino žievelę, mėtas ir sviestą.
  2. Šiuo prieskonių mišiniu gerai įtriname ėrienos mėsą. Kepsnius dedame į kepimo indą ir ant viršaus sudedame apelsino riekeles.
  3. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir dedame indą su kepsniais. Kepame apie 45 minutes.
  4. Patiekiame su ryžiais ar bulvėmis.

Kategorijos:Avienos ir ėrienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: apelsinas, ėriena, gvazdikėliai, imbieras, mėtos, sviestas

 

Panašūs receptai

Su pomidorais troškinta aviena
Troškinta aviena su rozmarinais ir bulvėmis
Troškinta aviena su kariu ir kalendra

Previous Post: « Vištienos kepsnys su šitake(shiitake) grybų padažu
Sekantis įrašas: Kepta kalakutienos krūtinėlė su pastarnokais ir morkomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt