Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Vandens – 200ml
- Sojos padažo – 50ml
- Lauro lapų – 1vnt.
- Rudojo cukraus – 50g
- Raudonojo vyno acto – 50ml
- Kiaulienos šoninės – 1000g
- Česnako skiltelių – 3vnt.
Gaminimas
- Didesniame dubenyje sumaišome raudonojo vyno actą, cukrų, sojų padažą, aliejų, beriame truputį druskos ir pipirų, dedame lauro lapą, įspaudžiame česnaką.
- Juostelėmis supjaustome kiaulienos šoninę (odelės nenuimame) ir sudedame į paruoštą acto ir sojos marinatą, kuriame mėsą marinuojame mažiausiai valandą.
- Išsimarinavus mėsai įkaitiname keptuvę ir sudedame kiaulieną su visu marinatu, užpilame 200ml vandens, ant vidutinės ugnies užverdame padažą ir tik pradėjus kilti burbuliukams sumažiname iki mažiausios liepsnos, uždengiame dangčių ir troškiname kol kiauliena suminkštės.
- Patiekiame su ryžiais.
Parašykite komentarą