• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos kepsniai sluoksniuotoje tešloje (kiaulienos Velingtonas)

2011-05-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 kiaulienos išpjovos kepsniai
*1 a.š. česnako drožlių
*0,5 a.š. česnakinės druskos
*0,25 a.š. baziliko
*2 lakštai sluoksniuotos bemielės tešlos
*2 a.š. garstyčių
*6 svogūnų laiškai
*30g parmezano sūrio
*3 v.š. aliejaus

Gaminimas

:
Kiaulienos išpjovą pabarstome česnakų drožlėmis, česnakine druska bei baziliku. Pilame šaukštą aliejaus ir rankomis išminkome mėsą. Paliekame bent 30 minučių marinuotis.
Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir į ją sudedame kiaulienos kepsnius, kuriuos kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių. Iškeptą mėsą truputį atvėsiname.
Įkaitiname orkaitę iki 170-180 laipsnių.
Imame marinuotos kiaulienos gabaliuką, aptepame šaukšteliu garstyčių ir apvyniojame 3 svogūno laiškais. Kepsnį dedame ant lakšto atšildytos tešlos ir suvyniojame. Kraštus užspaudžiame ir dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Kitą kiaulienos išpjovos kepsnį paruošiame lygiai taip pat. Kišame kepsnius į orkaitę ir kepame apie 20 minučių.
Kiaulienos kepsnį sluoksniuotoje tešloje patiekiame šiltą su šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, česnakinė druska, garstyčios, kepsnys, kiauliena, mėsa, parmezano sūris, Patiekalai receptai, receptas, sluoksniuota tešla, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai

Previous Post: « Vegetariški kaneloni makaronai su keptais pomidorais
Sekantis įrašas: Kopūstuose troškinti kotletai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt